perjantai 10. tammikuuta 2014

Mitähän meille tänään kuuluu?

No meillehän kuuluu ihan hyvää:)

Tänään tehtiin se kirppiskierros joka piti tehdä jo eilen. Tosin mitään muuta en sieltä ostanut kuin lankoja,lankoja,lankoja ja vielä kerran lankoja..niin ja parit puikot:) mulla on työn alla nyt vauvan peitto,jonka teen virkkaamalla. Saa nähdö mitä saan aikaan:D..minä joka en oikeestaan koskaa oo tehnyt muuta kuin parit villasukat:D mutta eikö sitä niin sanota,että tekemällä oppii;) mulla on ostettuna jopa muutama kirjakin jossa on erilaisia kivoja ohjeita. Mähän saatan vaikka innostua:)

Käytiin me sit kaupassakin tekemässä viikonlopun ruokaostokset ja voi taivas sitä tavaran määrää! Keskustassa kun käveltiin yjden laukkuliikkeen ohi,niin näyteikkunalla oli hauska näky..pieni koirahan se siinä omalla pedillään katseli liikennettä..aivan ihana:D siinä menikin tovi sitä ihaillessa:D

Sittwn kun saatiin roudattua kotiin ne kaikki sata ylikuormitettua kassia,niin väsästtiin poikien kanssa yhdessä jauheliha-muusilaatikko,molempien poikien suurin herkku:)ja kun masut oli täynnä hyvää ruokaa,niin lähdettiin ulkoileen.
Totesinpa vaan,että kyllä se ilma on kylmenemään päin. Jos vaikka oikeastikkin saataisiin sitä lunta vihdoinkin,jota niin lupailtiin:)

Niin ja Remi kokee tänään uuden makuelämyksen,nimittäin banaani-mustikkavellin:)saa nähdä mitä mieltä juniori siitä on;)

Ihanaa perjantaita♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti