sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Virkkausta ja sairastelua

Nyt se talvi sitten tuli ja pakkaset :) tänäänkin on koko päivän satanut lunta enemmän ja vähemmän. Huomenna meitä kutsuupi pulkkamäki:)
Nyt kun se lumi ja kylmät ilmat tuli,niin samalla mulle tuli mieletön into virkata ja kutoa. Mullahan on siis noita käsityökirjoja,mutta kun ei osaa niin ei osaa!..tai ehkäpä sittenkin kyse on ollut vaan siitä,etten oo jaksanu tarpeeks perehtyä ohjeisiin:)
Löysin nimittäin ihanan ohjeen vauvan peittoon ja sitä aloin toteuttamaan. Tosin ohjeessa lanka oli paksumpaa mitä multa löytyi ja langat joita mulla oli,niin ei ollut ollenkaan niin kivan värisiä tuohon tarkoitukseen. Tän harjoituskappaleen kun saan valmiiksi,niin meen pikapikaa ostamaan ihanan väriset ja paksummat langat ja virkkaan toisen;)
Alempana kuvaa mallista ja mun aloituksesta.

Sitten meidän pienen miehen sairasteluun:/
Eli eilen kun Remi heräsi päikkäreiltä,oli hällä kaulassa ja poskissa punaisia laikkuja. Ajattelin heti,että se on allerginen reaktio edellisiltana syödystä mustikka-banaanivellistä. Sitten ajattelin tarkemmin,niin oikeasti kumpikaan niistä ei ole allergisoivia ruoka-aineita. No tänään aamulla ne laikut olikin sitten levinnyt aikalailla ympäri kehoa ja päätin soittaa päivystykseen. Päästiinkin sittwn sairaanhoitajan vastaanotolle,mutta hän ei oikein tätä osannut tulkita. Ja kun kerroin yli viikon jatkuneesta ripulista jossa välillä veriviiruja,pyysi hän lääkärinkin katsomaan.

Remihän sai rota2 rokotteen 27.12 ja tasan viikko sen jälkeen ripuli alkoi.(Rota rokotteessa on elävä rota virus.)

Huoneeseen tuli kaksi lääkäriä katsomaan ja tutkimaan Remiä. Pika crp otettiin myös,joka oli 79(normisti pitäisi olla alle 10).
Diagnoosi oli se,että Remillä on siis nyt raju rota virus,joka on aiheuttanut suolistotulehduksen. Tämän rankan viruksen seurauksena on tullut nokkosrokko.
Huomenna mennään taas labraan ja otetaan uusi cerppi ja laaja veren kuva.

Rota rokotteesta tulisi vielä kolmas tehoste,mutta sitä ei oteta. Alla kuvaa laikukkaasta Remistä.

Nyt painun ottamaan pannarin uunista ja sit nukkumaan. Aamulla pitää ajoissa lähteä verikokeisiin.

♥ Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti