keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Homeberry ostoksia

Eilen kauppareissulla eksyin ihanaan sisustusliikkeesseen:) Sisustus painottui maalaisromanttiseen puoleen,joka on mun mielestä äärettömän kaunis! Meillä tosin sisutus ei sellainen ole,sillä haluan kaiken nyt ja heti..eli yksinkertaisesti sanottuna ei rahapussin nyörit anna myöden uusia kaikkia kerrallaan,mutta ehkä joskus;)
Tein kuitenkin muutaman ihanan löydön:) kaksi ihastuttavaa maljakkoa,2e/kpl(alennus). Maljakot saivatkin heti tulppaanit seurakseen:)
Matkaan tarttui myös ihana kaitaliina,keittiön pyyhe ja kaksi mahtavan tuoksuista kynttilää..kynttilät tuoksuu mokkapalalta ja voimakkaasti tuoksuukin:)
Kaitaliina maksoi 20e ja kynttilät 10e/kpl.
Myös kaksi uutta Ainu pupua löytyi Cittarista,mutta niistä erillinen esittely tulossa. Haluan nimittäin esitellä kaikki ihanuudet kerralla ja tänään kokoelmiin saapuu vielä yksi uusi tulokas kun mun äiti tulee kyläilemään:) ihanaa♥

Vielä muistutukseksi,että tänään illalla blogissa starttaa ystävänpäivä arvonta ihastuttavalla palkinnolla:) osallistukaa osallistukaa kun sen aika koittaa!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti