sunnuntai 6. tammikuuta 2013

rv 4+3 =)

Ja taas ollaan päivä pidemmällä =) Aamulla heräsin ihan järkyttävään pahoinvointiin..ikinä en mitään vastaavaa oo kokenut,eli sisukas tapaus taitaa olla tulossa <3 ;)
Kyllähän se olokin siitä lähti helpottumaan tuoremehun ja ruisleivän avulla. Mulla on aina ollut raskauksissa se onni, että vaikka pahoinvointia olisi, niin ruoka kyllä maistuu =D Nytkin oli pakko hakea tomaatteja kaupasta, tai siis Nesteeltä =D Minä joka en voi sietää tomaatteja,niin nyt yhtäkkiä himoitsen niitä!
Tänään ollaan vaan oltu ja nautiskeltu poikien kanssa vikasta loma päivästä. Huomenna pojillakin alkaa arki, mähän oon jo viikon verran ollut töissä :)
Tänään vielä suunnitelmissa luisteluun meno. Rasmus sai uudet luistimet papalta, jotenka vanhat luistimet siirtyy Rafaelille. Saas  nähdä miten perheen tän hetkinen kuopus pysyy pystyssä =) ite en uskalla luistimille mennä, en oo niin varma siitä pystyssä pysymisestä.

Kyllä tää raskausaika vaan on ihanaa. Nyt jo ootan,että masuli taas kasvaa muhkeisiin mittoihinsa ja pääsen ostamaan mammavaatteita=) Niitä on jo jonkunverran tullu henkka maukan sivuilla ihailtua;)
Euroja oon kuluttanut myös kaikenmaailman vauvalehtiin. Aina niistä löytyy hyvää luettavaa. Nää on sellasia lehtiä, jotka luen kannesta kanteen ja sanasta sanaan=)

Rv 4

I N F O
Kuukautiset jäävät pois, raskaustesti on positiivinen.
Alkion sydän on alkanut supistella epäsäännöllisesti.
V I I K O N V I N K K I
Kova väsymys vaivaa. Ota aikaa lepäämiseen. Keho muuttuu nyt paljon, se rasittaa koko olemusta. Juo paljon ja syö säännöllisesti, vaikka kylpyhuone tuleekin liian tutuksi.
L A P S I
Suojakalvon peittämä solukimppu on kiinnittynyt kohdun limakalvoon niin, että verenkiertosi voi nyt huolehtia sen ravinnosta alkeellisen istukan välityksellä.
Koko: 0,5mm.
Ä I T I
Jo 9-10 päivää hedelmöityksen jälkeen voit selvittää oletko raskaana hCG-hormonia mittaavalla raskaustestillä. Vaikka oletkin raskaana, sinulla voi silti olla kuukautisia muistuttavaa niukkaa vuotoa, mutta se on vain hormonien oikkuilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti