maanantai 10. helmikuuta 2014

Pienten ihmisten ystävyyttä ja pulkkailua:)

Meneepä päivät nopeeta! Tuntuu,että kokoajan touhuillaan jotain ja sen myötä saisin koko ajan olla kirjoittamassa jotain:D tuun kokoajan jälijunassa!
Rafaelilla on kaveri,se on sen paras kerhokaveri Jonne. Rafael ja Jonne on saman ikäisiä pieniä miehiä:)
Oltiin alkuviikosta kerhon jälkeen Jonnen luona leikkimässä ja voihan sitä onnen määrää:) niin ihanaa kun Rafullakin on oman ikäisiä kamuja♥
Olipas siellä Remilläkin seuraa,Jonnen pikkuveli,joka on hitusen Remiä vanhempi:) nämä pienimmöt pikku-ukotnvaan kummasteli toisiaan ja hymyilivät vienosti♥ihania♥
Seuraavaksi Rafu saakin ystävänsä meille leikkimään:) eilen Rafu suuttui mulle kamalasti,kun Jonne eu samantien voinut tulla meille leikkimään ja joo,kello tosiaan oli melkein 11 illalla:D
Mutta ens viikolla sitten:)

Eilen oltiinkin sit koko porukka pulkkailemassa:) Oikeen kauhistutti kun pojat valkkasi jyrkimmän mäen ja sieltä Rasmus laski Stigalla ja Rafael pulkalla.
Vauhti oli niin kamala,että äitiä oikein hirvitti! Totesinkin vaan,että itse en tosiaankaan olis uskaltautunut laskemaan sitä mäkeä,varsinkaan kelkalla! En varmasti!
Tänään sitten uusinta pulkkailut:)

Käytiin tosiaan eilen näyttämässä Rafaelin korvia,kun niitä edellisyönä itki.No lääkärille ei tietenkään päässyt kun kaikki ajat oli mennyt!soitin siis aamulla heti klo.8,siijen kirottuun automaattiin ja jäin odottamaan takaisin soittoa. Mulle soitettiinkin 8.20 ja kaikki ajat oli mennyt. Sairaanhoitajalle päästiin ja hän katsoi korvat.Totesi,että vähän punoittaa,mutta ei ole tulehtuneet. Seuraillaan.

Nyt minä kipitän kovaa vauhtia keittiön puolelle syömään:) mun niin ihana mies on taas tehnyt niin hyvää ruokaa,kermaista lihapastaa kera salaatin,nam:)

Mitäs teillä tänään syödään;)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti