tiistai 4. helmikuuta 2014

Ostoksia ja Rafun kerhoaskartelut:)

Nyt ihan alkuun mainitaen,että niinkuin otsikossakin ilmenee,tämä sisältää ostoksia ja kaikkihan ei yhtään sellaisia tykkää lueskella:D  jos ei tykkää,voi ohittaa;)

Eli oom tehnyt muutaman ERITTÄIN hyvän ja käytännöllisen ostoksen,ainakin omasta mielestäni..en Rikun mielestä:D
Mutta sehän nyt on selvää,että ei miehet mitenkään voi aina ymmärtää mikä on tarpeellista ja mikä ei:)

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Manduca,se ergonominen kantoreppu jota kaikki yleensä hehkuttaa.Tämä on fb kirppis löytö ja maksoi 70e.
Mehän ollaan Remin kanssa paljon liinailtu ja voin kyllä sanoa,että mun mielestä liina on huomattavasti mukavampi päällä,kuin Manduca. Vaikka liinassa onkin aina se oma sitomishässäkkänsä,niin luulen että meillä tullaan kyllä jatkossakin käyttämään liinaa enemmän. Riku tosin tykkäsi Manducasta,koska se on niin yksinkertaisen helppo laittaa päälle:) ja Rikuhan tykkää siis oikeesti kanniskella Remiä repussa,kantoihan se Rafaeliakin:)ihana mies:) Mutta siis mua se Manduca kalvaa joka paikasta niin hitokseen paljon! Mutta ei se varmaan ihan huono ole,kun sitä aina kehutaan;)

No sitten toinen ostos,joka OIKEASTI on niin kätevä monessa tilanteessa ja sw on Bumbo. Bumbo on siis vähän kuin potta,mutta ei silti sinne päinkään:D sehän on siis vauvan oma tuoli..ihka oma vauvojen nojatuoli:D Bumbossa vauvaa voi alkaa istuttamaan heti,kun vauva osaa tukea itse niskansa. Se ei rasita selkää,sillä siinä istutaan "kuopassa". Rafaelilla oli myöa vauvana oma Bumbonsa ja se oli kovassa käytössä. Rasmuksen aikana tollasta hienoutta ei edes ollut,tai itse en ainakaan sellaiata hoksassut.
Bumbo on mwidän mukana saunassa ja siinä Remi könöttää,Remi viihtyy siinä myös parhaiten kotona..paremmin kuin sitterissa tai vauvakeinussa(joo,siis meillä on sellanenkin..pattereilla toimiva keinu,joka keinuttaa itse itseään ja pimputtaa ärsyttäviä kappaleita:) ).
Ite aattelin sitäkin,että kun lähtee kyläilemään,niin se on huomattavasti helpompi ottaa mukaan kuin sitteri..vie myös pienemmän tilan.
Bumbokin oli fb kirppis löyty ja maksoi 20e.Uutena tällaiset maksaa 49e.

Ja sitten,ah..minkä löydön teinkään Prismasta viime viikolla. Eksyin nimittäin mattopuolelle ja matto aleja oli PALJON! Sieltä mukaan tarttui kaksi pyöreää Vallilan Satsuma mattoa,hintaan 6e/kpl! Miettikää sitä hei!Matot löysi paikkansa meidän eteisestä:)

Olikohan siinä kaikki..hmm..ehkä;)...ei ollutkaan:D
Vielä on yksi fb kirppis löytö,nimittäin ihana vetskarimatto!Se sopii niin meiän makkariin:)
No nyt tuli kaikki;)

No sitten vielä tähän loppuu söpöyttä♥
Rafael tuli niin iloisena kerhoata kotiin askartelujen kanssa.
Olivat kerhossa askarrelleet lumiukon ja kynttilän mehiläisvahasta:) Ne on niiiin hienot♥ Ne saivat kunnipaikan keittiön pöydältä,että kaikki varmasti näkee:) Mun taitava poikani♥
Ja nyt kun päästiin aiheeseen lapset,niin onhan mun pakko hehkutella Rasmuksen koulumenestystä! Se on huikeeta!
Pojalla ollut kahdet matikan kokeet,toisesta täydet pisteet ja toisessa yksi virhe. Äidinkielwn kokeessa yhtä pistettä vaille täydet pisteet! Upeea,mun oma ykkösluokkalainen♥

Tulihan tässä taas jaariteltua:D

Ja muistakaahan,että huomenna starttailee ystävänpäivä arvonta!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti